JÁTÉKFILMEK, SOROZATOK a Kölyökidő szereplővel

SZEREPOSZTÁS

1. RÉSZ A VÁLOGATÁS
2. RÉSZ GEORGINA
3. RÉSZ MI VOLT A BULIN?
4. RÉSZ VALAMI SZERELEM FÉLE

Szereposztásról: Az első dramatikus sorozat, amit az év közben megspórolt pénzből hoztunk ki. Nem is volt olyan nehéz kiharcolni, hogy legyen. A gyártásvezető (Szántó Gábor) ügyessége is benne volt, meg nem utolsó sorban a producerek (Várkonyi Gábor, ifj. Elek Ottó) Ez abban a bizonyos szabad két évben készült, amikor még a produkció volt a fontos és produceri irodákhoz tartoztak a műsorok, központilag csak 1 főnökünk volt (Dömölky János – kiváló rendező, aki főnökként is alkotó művészként gondolkodott!) így lehetett minőségi dolgokat csinálni. Maga a műsor adta az alapötletet, belekerültek a való élet dolgai – Dózsa Gergő megjelenése, az emiatti féltékenykedés… Korom megírta a zenéket – ahogy a filmben is, persze egyáltalán nem olyanokat, amiket a forgatókönyv kívánt, hanem amilyeneket kedve volt írni. Jó volt csinálni. A történet kommersz szerelmi sztori, de akkor 1991 -ben pont erre volt szükség, mert ebből volt nagy hiány, sok évtizedes hiány. Érzések, lányok, fiúk, féltékenység, intrika, zene, szerelem, sok szerelem … s mindez a poétikus 13/14 éves korban.


KÖSSSZÉP

Kösszép 1. rész Egy kétbalkezes nap
Kössszép 2. rész Kellene egy lány
Kössszép 3. rész Ha lenne rá szavam
Kösszép 4. rész Kössszép

A Kössszép az 1992 nyarán Fenyőharaszton fogatott Kölyökidő nyári film sorozat. Arról szól, hogy egy vidéki kisvárosba érkezik 4 pesti fiú, akik elhatározták, hogy valamilyen homályos eredetű kisfilmpályázatra beneveznének valamivel, amit majd leforgatnak, hiszen van egy videó kamerájuk és akkor miért ne. A tartalomról nincs sok fogalmuk, de egyben biztosak: kell a filmbe egy lány. … feltétlen nézzétek meg a blogon
a Kösszépről írtakat.


Nyári film

A történet két szálon fut. Látjuk a Nyári filmet, amiben 3 fiú elindul a Balatonra, megszöknek, lányokkal találkoznak, bajba kerülnek… s közben látjuk a film forgatásának képeit, a kölyökidős gyerekeket, amint hétköznapjaikat élik, vagyis összevesznek, kibékülnek, csókolóznak és verekednek… de mindig kiállnak egymás mellett… később már azt sem tudjuk, hogy a “filmben” vagy a valóságban játszódnak az események.
(eredeti hosszabb változat)


TÜKRÖM, TÜKRÖM

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hely, ahol ezreseket találtak a pogácsában. Ez a film a pénzes pogikhoz vezető út, vagyis egy tini szépségverseny igaz története.
Ezen a blogon a film fotóregény formában


CSERESZERELEM

Ez volt az a film amit a kölykök már egyedül csináltak Kovács Robi írta Dombóváry Kristóf rendezte, Szekeres Nóra volt a főszereplő és a gyártásvezető…. és a stáb tagjai pedig kaptak ilyen olyan epizódokat, mindenki vidám volt és bolondozott 1994 nyarán Almádiban


MEGINT


NEM VAGYOK MÁR GYEREK

Virág F. Éva regényének tévé film változata nava.hu


ÁLOM ÉBREDÉS UTÁN

az Álom ébredés után sztori


A JÉGPÁLYÁK LOVAGJA

Egy diáklány (Renczés Gabi) és a tanára (Crespo Rodrigo) szerelmének története, miközben a háttérben bűncselekmények és durva média akciók zajlanak.
A jégpályák lovagja történet naplóval és képekkel