“…és mi újság?” Blazsovszky Péter

A Kölyökidő második generációjának szőke hercege BLAZSOVSZKY PÉTER mondja el, hogy is van manapság?

A Kölyökidő után 4 év jog következett, ahol sajnos nem találtam meg a számításaimat és a kiugrásomat követően moderátori (szerkesztő-riporter-műsorvezető) végzettséget szereztem. Családi vállalkozásunk a vendéglátás volt, így végül én is ezt választottam. A borok iránti egyre erősebb szenvedélyemnek engedve, számos képzés és kóstolás után SOMMELIER lettem. Jelenleg a Bábel Budapest fine dining étterem Head sommelier-je vagyok, de hozzám tartozik a Kiosk és a Terasz is. Borszeretetemet, kommunikációs képességeimet és örökölt vendégszeretetemet egyszerre tudom kamatoztatni. Úgy érzem megtaláltam a helyem. Hamvas Béla szerint minden férfi életében egyszer eljön az idő, amikor pincét szeretne. Az első évjáratú olaszrizlingem (egyelőre házi fogyasztásra szánva!

😊

immáron érlelődik Csopakon. Ezzel gyerekkori álmom vált valóra, hiszen másik óriási szerelmem a Balaton volt szinte mindig 

A kölykök, meg az egész csapat viszont rettentően hiányzik. Csodálatos idők voltak! Remélem saját gyerekeim is átélnek hasonló élményeket (mondjuk most felnőttként azt remélem, hogy nem mindent…!

😎

Amúgy megnősültem és két fiam van.
Levente 10 éves, ő a feleségem előző házasságából való, közös fiunk, Márk pedig nyáron tölti be a hármat

Jól érzem magam a bőrömben, de a stábbal és a többiekkel gyakrabban kellene találkoznunk, hiszen szerintem mindannyiunk életének egyik legmeghatározóbb időszaka volt, amit együtt, szinte testvérként tudtunk átélni a kölykökkel.

Linkek:
Blazsovszky a kölyökidős
facebook oldalahttps://www.facebook.com/blazsovszky.peter
Egy cikk 2018 -ból
Blazsovszky Péter Head Sommerlier