Hová tűnt a kölyökidős Kovács Robi?

Bella Brigitta2015.03.26. 09:53 ORIGO AZ EREDETI CIKK

Gyermekként, 1987-ben került képernyőre A világ legrosszabb gyereke, egy évvel később pedig az Öcsi, a sztár című tévéfilmben. A Kölyökidő-ben szerzett országos ismertséget, a műsor egyik vezéralakjává vált. Kovács Róbert felnőttként is maradt a tévénél, később színházi szerepeket kapott, majd rendezőként és koreográfusként is kipróbálta magát. Az Origónak elmondta, hogy szívesen visszatérne a képernyőre, de jelenleg túl elfoglalt ahhoz, hogy ezt a tervét megvalósítsa.

Gyermekelőadásokat készít, melyekkel járja az országot, mellette gyerekszínészeket képez. “Utazós előadások ezek, elmegyünk vidéki városokba az előadásunkkal, gyermekrendezvényeken, gyereknapokon lépünk fel” – mesélte.

Színészként is színpadra áll

“Egyes darabokban színészként is közreműködöm, másutt rendezői szerepet töltök be. OLVASD TOVÁBB AZ EREDETI OLDALON

“Budapesten egy kis létszámú musicaliskolában tanítok táncot, a képernyőt teljes mértékben a színházi életre cseréltem, de ez a csere nem végleges” – tette hozzá.

A képernyőt színházra cserélte Forrás: Kovács Róbert

Gyermekműsorral térne vissza a képernyőre

Szeretne egy gyermekeknek szóló szórakoztató-, ismeretterjesztő műsort forgatni, amit szívesen látna viszont a képernyőn. “Visszatérnék vele a tévébe, de egyelőre nincs időm rá. Terveim szerint ebben az évben megpróbálom elkészíteni, mert hiányzik a tévé, és úgy gondolom, ilyesmi műsorra szükségük lenne a mai gyerekeknek. Most 39 éves vagyok, és kisebb-nagyobb szünetekkel 25 évet voltam különböző műsorokban, ami nagyon nagy idő. Nem erőltetem, mert most vannak más dolgok az életemben, a színházi munkák mellett gyakran hívnak különböző eseményekre konferálni vagy műsort vezetni.”

Marad ideje a gyermekeire ( FOTÓ: takacsvera)

Fontos számára a család –
OLVASD TOVÁBB AZ EREDETI OLDALON

Kovács RóbertmédiaKölyökidőtévé