Mi lett velük? Blikk.hu 2017

Kiderült, mi van most a Kölyökidő egykori sztárjaival – és, hogy szerelmesek voltak-e egymásba

BLIKK.HU 2017. nov. 2. AZ EREDETI CIKK
A Snóbli november 2-án, csütörtökön 20:00-tól látható Kovács Robival és Acél Rékával a Sláger TV műsorán!

Aki a ’90-es években volt kiskamasz, biztosan emlékszik a Kölyökidőre. A népszerű ifjúsági sorozat szereplői a nézők szeme előtt nőttek fel, aki közül a mai napig többekkel találkozhatunk a képernyőn.

Az egykori csapat két meghatározó karakterét most csütörtökön a Sláger TV Snóbli című műsorában Bódi Margó és Bódi Guszti látják vendégül. Acél Réka és Kovács Robi elmesélik, milyen fordulatot vett az életük, és Margó arról is kifaggatja őket, vajon egymás gyerekkori szerelmei voltak-e.

A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ

Régi kedvenceink beszámolnak arról is, hogy az eltelt évek alatt milyen irányt vett az életük. Beszélnek családról, mostani munkájukról, kiderül majd, hogy Réka a biciklitervezés megszállottja, míg Robi azóta is gyerekeknek szánt darabokban játszik, kislánya legnagyobb örömére. Régi kölyökidős társaikról is mesélnek, akikkel a mai napig tartják a kapcsolatot.

Kovács Robi gyerekkora óta kiválóan szteppel, amiből egy kis ízelítőt is kapunk, sőt még Bódi Margót és Acél Rékát is megtáncoltatja. Az, hogy Réka és Margó fel tudják-e venni a lépést Robival, kiderül a Snóbliban.

A Snóbli november 2-án, csütörtökön 20:00-tól látható Kovács Robival és Acél Rékával a Sláger TV műsorán!

Ahogy a Kölyökidőből emlékszünk rájuk: