Újabb vendégség pandémia idején

TalpIg maszkban de mégis találkozott néhány ős kölyökidős a legkölyökidősebb kölyökidősök ahogy Yannick nevezte KÖLYÖK MAMIVAL

Takács Vera blogbejegyzése a találkozóról

Álarcos baráti találkozó

Felszaladtak három röpke órára, a régi baráti hangulatban, ami nem múlik el. Kristóf mai barátai szerint, mint a testvérek, olyanok a kölyökidősök, ha így összefutnak, aki ráér, meg járvány is van, tehát csak kevesen. Most is ez volt. Gévai Juli szervezte, de ő már nem is tudott jönni, mert közben a kislánya túl közel került covidos beteghez és karantén lett a vége.( utóbejegyzés: a kislány negatív és mindenki jól van).. de Réka, Nóri, Kristóf, Robi és majd a végefelé Yannick is megérkezett. Hiszen ez a kezdő nagy csapat a legkölyökidősebb kölyökidősök… már 32 év, istenem!

És nem is változtak már túl negyvenen. Persze én olyannak látom őket, mint annak idején, de ez egy így van az osztálytalálkozókon is, vagy akik tanárként dolgoztak tudják, hogy az újratalálkozásnál a kisfiút/ kislányt látják és nem a negyvenes hölgyet vagy pasit…

Ezt a képet Yannick készítette, ezért ugye ő nincs rajt, Kristóf meg már korábban elment, mert mindig dolga van. Amúgy is sietni kellett, mert haza kell érni a kijárási tilalom kezdete előtt, úgy hogy még a bébiszitter is haza tudjon érni. Ilyen idők járnak.
ja és én is ott voltam

Sokat nevettünk. Robi sokat sztorizott. Most elhatározta, hogy könyvet ír. Persze sztorizósat. Sok szó esett házasságról, válásról, kisbabákról és barátságról, meg szerelemről.

hát ennyi, majd még írok hozzá, ha már a titok nem lesz titok többé
vagyis most 2021 április 1.
https://anyamagazin.hu/hosanya/negyvenevesen-negyedik-gyermeket-varja-a-musorvezeto/

Újabb vendégség pandémia idején” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Visszakövetések: Szekeres Nóra – Kölyökidő

Vélemény, hozzászólás?